Onsdagen den 27 Juni

Hej!
Nu på förmidagen har jag varit på frukostmöte med de andra sommarlovsentreprenörerna i Sala samt våran handledare. Det var kul att få höra hur det gått för de andra även om vi bara har haft företagen i några dagar. Jag fick även lite nya ideér till mitt företag och har tänk arbeta på med de ideérna och se vart de kan leda.
 
En till sak som har hänt i dag är att sommarlovsentreprenörernas kontaktupgifter samt affärsideér har kommit med i tidningen Sala Allehanda. Om ni har möjlighet att läsa denna tidning tycker jag att ni ska titta på uppslaget om oss sommarlovsentreprenörer, det finns många riktigtbra affärsideér med.
 
Och som sakt, är du intresserad av att bli fotograferad eller filmad, hör av dig till: [email protected]
Priser hittar ni under kategorin kontakta mig!
   

Måndagen den 25 Juni

Hej!
Nu är jag tillbaka efter helgen och det är tänkt att företaget ska starta på riktigt denna vecka! Det ska bli spännande att se vad som kommer att häda och vilka uppdrag som väntar. Jag kommer uppdatera bloggen så ofta som det händer något spännande så att ni kan följa mitt arbete med sommarlovsföretaget.
 
Glöm inte bort att höra av dig om du är intresserad av att bli fotograferad eller filmad. Du når mig på: [email protected]
 
Priser och mer information finns under kategorin kontakta mig!
 
(personen på fotot har godkännt att jag visar bilden på min blogg)
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar

Vill önska alla en trevligmidsommar! Jag återkommer till bloggen på måndag, den 25 Juni!
 
Intresserad av att bli fotograferad eller filmad? Hör då av dig till: [email protected]

Tidigare fotografier

Här är några bilder som jag tagit tidigare!
(personerna på bilderna har godkännt att de visas på min blogg)

Kontakt uppgifter samt priser

Jag som driver företaget Annas foto & film heter Anna Eriksson.
Ni kommer i kontakt med mig på [email protected]
 
Vill ni föreviga en världefull händelse? Då kan ni höra av dig till mig. Jag ställer upp med fotografering eller filmning vid dop, konfirmationer, bröllop eller andra högtider.
 
Självklart erbjuder jag även porträttfotografering, familjeporträtt med mera.
 
Både bilderna och filmerna lervereas som datafiler.
 
Pris:
Fotografering: 150 kronor för fotografering+ en bild, flera bilder kan köpas till för 50 kronor styck.
Film: 200 kr/timme (redigering ingår i priset)
 
 
 
 
  

Historian bakom Annas foto & film

Hej!
Jag som driver denna blogg heter Anna Eriksson och är sommarlovsentreprenör. Som sommarlovsentreprenör fick jag samt de andar deltagarna vara med på en obligatorisk utbildningsvecka. Under veckan fick vi jättemycket bra och världefull information om hur man startar och sedan driver förtag. Vi fick även besök av personer som är egenföretagare och ta del av deras historia från ideé till eget företag.
 
Förutom all information fick vi även tid till att lära känna varandra, då inte alla kännde varandra sedans tidigigare och stämningen kunnde uppfattas som aningen stel till en början. Men när vi lärt känna varandra bättre kunde vi äntligen börja spåna fritt på egna affärsideér och tillsammans diskutera oss fram tills alla hade varsin ideé. 
 
För att vi ska ha möjligehet till detta sponsrade stadens lokaltidning oss med annnonsering. Vi fick även hjälp från sparbanken som delade ut stipender på tvåtusen kronor till varje person. Förutom detta har vi även tillgång till fantastiska mentorer som vi kan höra av oss till om vi behöver tips och råd.
 
Mentorerna har även varit med och stöttat oss när vi skulle ta fram våra ideér. För mig var det lätt att bestämma vad jag skulle ägna sommaren åt, jag håller på mycket med fotografering och även en del filmning så de  fick bli ett foto och film företag. Namnet blev Annas foto & film.
 
Förutom ett namn behöver ett företag även en affärsideé och min fick bli:
Annas foto & film finns i Sala kommun och vänder sig till privatpersoner samt företag som vill bli fotograferade eller filmade vid olika tillfällen.
 
Som sommarlovsentreprenör vill jag självklart att så många som möjligt ska kunna följa mitt arbete och förhoppningsviss bli inspirerade av det jag gör. Så jag kommer uppdatera denna blogg så ofta det händer något nytt inom företaget.
 
Läs mer om priserna för fotografering och filmning samt hur Ni kommer i kontakt med företaget under kategorin kontakta mig.
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0